Gyenge játékkal is sikerült otthon tartanunk a három pontot

Zagyvaszántói SE

Szombat délután játszottuk a tavaszi szezon első mérkőzését a gyöngyössolymosiak ellen, amit gyenge játékkal is, de sikerült 3:1-re megnyernünk.

Rendkívül nehezen és körülményesen játszottunk, aminek eredményeként a 18. percben már vezetést is szereztek a vendégek ellenünk. Szerencsére még a szünet előtt sikerült kiegyenlítenünk: a vendégek kapusa egy 25 méteres "indítással" ajándékozta meg Gál Balázst, aki átvételt követően kapufás góllal hálálta meg a remek asszisztot.

A második félidőben a csereként beálló Makalciza Norbert szerezte meg a vezetést, hat perc múlva pedig Juhász Tomika állította be a 3:1-es végeredményt.

A mérkőzést követően Gyöngyösi Misi a következőt nyilatkozta oldalunknak:

Gyenge első félidei játékunk után a második játékrészben már akaratban, játékban is jobb volt a teljesítményünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

U19-es csapatunk nagy arányú, 20:0-ás győzelmet szerzett!

Zagyvaszántó - Gyöngyössolymos 3:1 (1:1)

Zagyvaszántó: Fekete R. - Molnár M. (Cseh J., 81.), Koren V., Szaka I., Gyetvai N. - Gál B. (Szita D., 65.), Fodor G. (Juhász K., 79.), Juhász Zs., Jakus M. (Makalicza N., 46) - Kratofil Cs. (Makszi M., 65.), Juhász T.

Gólszerzők: Gál B. (45.), Makalicza N. (55.), Juhász T. (61.)

Jók: Koren V., Juhász Zs., Fodor G., Juhász T., Makalicza N.

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/49721/pics/lead_800x600.jpg
bajnokság,fodor gergő,gál balázs,gyöngyössolymos,hírek,juhász tamás,juhász zsolt,koren viktor,makalicza norbert,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?