Makszi Szántón folytatja!

Zagyvaszántói SE

A 24 éves középpályás Zagyvaszántón folytatja.

Makszi a kép jobb oldalán, sárga-fekete szerelésben

Makszi Márk a megye I. osztályú Héhalom csapatát hagyta ott és csatlakozott hozzánk januárban, de ősztől kezdve szinte folyamatosan a csapattal edzett.

A 24 éves középpályás korábban megfordult az FC Hatvan, a Lőrinci, a Heréd, a Petőfibánya, valamint a Héhalom csapatában. Az átigazolása kapcsán blogunknak a következőket nyilatkozta:

Nagyon örülök, hogy sikerült ide igazolnom, hiszen nagyon jó a szántói közösség, bár ezt a környékbeli csapatok játékosai mind tudják. Az első benyomások nagyon jók voltak, egyelőre próbálok beilleszkedni a csapatba és a játéktudásommal hozzásegíteni a csapatot ahhoz, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban.

A kitűzött célokat illetően azt mondta:

célom, hogy a tavasszal minél többet játszhassak és éljek a lehetőséggel, illetve nem titkolt célom, hogy alapemberré váljak, ami - valljuk be őszintén - nem lesz könnyű, mert nagyon sok tehetséges játékos van a csapatban. Úgy gondolom, hogy a csapat elég előkelő helyen van, de a tavasz rendkívül nehéz lesz a sorsolásunk miatt. Mindenesetre remélem, hogy az első háromban tudunk majd végezni a csapattal.

Üdv nálunk, Makszi!

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/46912/pics/lead_800x600.jpg
bajnokság,edzés,fc hatvan,héhalom,heréd,hírek,igazolás,lőrinci,makszi márk,petőfibánya,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?