"A bajnokság sorsa apróságokon fog múlni" - interjú az őszi szezon legjobbjával

Zagyvaszántói SE

A Zagyvaszántó őszi legjobbjának választott Juhász Zsolti öccsének adta volna a címet, de szerinte rajtuk kívül is sok jó egyéni teljesítmény volt a csapat háza táján. Beszéltünk a bajnokságról, legszebb és legfontosabb góljáról, valamint az esélyekről.

A játékosok és az egyesület vezetői is téged ítéltek meg az őszi szezon legjobb játékosának. Mit szóltál ehhez a kitüntetett címhez?

Nagyon örültem, hogy mind a csapattársak, mind a vezetők úgy gondolták, hogy én voltam az ősz legjobbja. Ez rendkívül sokat jelent nekem. Nem mondom, hogy nem lepett meg, hiszen sok jó egyéni teljesítmény volt a csapaton belül. Még egyszer köszönöm a voksokat! Pacsi mindenkinek!

Ha rajtad múlt volna, akkor ki lett volna az ősz legjobbja?

Kisebbik öcsémet, Juhász Tomit választottam volna.

Három gólt szereztél az ősszel. Melyik volt a legemlékezetesebb?

Húúú... hát ez egy jó kérdés. Talán a legfontosabb gólom a Loki elleni volt. 0:1-es vesztésre álltunk hazai pályán és szerencsére korán tudtunk egyenlíteni a gólommal. Ha nincs az a gól, meleg lehetett volna a pite. De utólag fogalmazzunk inkább úgy, hogy én nyitottam meg a gólcsapot (nevet). A három szerzett gólom közül viszont a legszebb a Petőfi elleni volt. Egy kifejelt labdát mellel vettem át, majd kilőttem a hosszú felsőt. Ami szintén fontos gólt volt, hiszen idegenben a Petőfi ellen egy 1:2-es vezetés semmit nem jelent, ráadásul aznap a csapatnak sem ment a játék.

A csapat a bajnokság második helyén telel. Ez volt a cél vagy téged és a csapatot is meglepte ez a fantasztikus siker?

A vezetőség részéről az volt a cél, hogy az első ötben végezzünk. Ha megnézzük, hogy a Lőrinci és a Visonta csapata mekkora költségvetéssel dolgozik, mekkora összegeket költöttek játékosokra és összehasonlítjuk a miénkkel, úgy gondolom, hogy óriási teljesítmény, hogy felvettük velük a versenyt, sőt csupán egy pontra vagyunk az első helyezettől. Büszkék lehetünk a helyezésünkre.

Milyen célokkal vágsz, vágtok neki a tavasznak?

Személy szerint a távoli lövéseimen szeretnék javítani és nem utolsósorban pedig kevesebb sárga lapot begyűjteni. Csapatszinten pedig egy jó alapozást követően a dobogó valamelyik foka lesz a cél.

Mit gondolsz, tartható lesz a második hely a bajnokság végéig?

Nekünk van a legnehezebb sorsolásunk tavasszal, hiszen minden rangadónkat idegenben fogjuk játszani. Úgy gondolom, hogy a szezon végéig fej-fej mellett fog haladni az első három helyezett csapat (Lőrinci, Visonta, Zagyvaszántó - a szerk.). Véleményem szerint a bajnokság sorsa csupán apróságokon fog múlni. Én azt mondom: merjünk nagyot álmodni!

Mit üzennél a csapattársaknak, a szurkolóknak és a blogot olvasóknak?

A csapattársaknak csak annyit, hogy haladjunk tovább ezen az úton. Szerintem nálunk van a legjobb közösség a megyében, egyben a környék legügyesebb játékosai is. Nem rossz párosítás! A szurkolóknak és az olvasóknak pedig annyit szeretnék üzenni, hogy továbbra is kövessék a blogot és ha tehetik, jöjjenek a meccseinkre biztatni minket, ahogyan eddig is. Rengeteget számít egy hangos "Hajrá Szántó!"

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/45683/pics/lead_800x600.jpg
hírek,interjú,juhász tamás,juhász zsolt,loki,lőrinci,petőfibánya,szezon legjobbja,visonta,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?