Juhász Zsolti az őszi szezon legjobbja

Zagyvaszántói SE

A vezetőség és a játékosok szavazatai alapján a szezon során mindvégig remek formában futballozó Juhász Zsolti lett az ősz legjobbja.

Első körben a játékosok szavaztak arról, hogy ki legyen az ősz legjobbja, ám hármas holtverseny alakult ki Kratofil Csaba, Juhász Zsolti és öccse, Tomika között. Végül a vezetőség Juhász Zsoltit szavazta meg az ősz legjobbjának, aki megérdemelten nyerte el a címet, hiszen mindvégig nagyon magabiztosan, harciasan és remek formában futballozott.

Oldalunknak nyilatkozva a következőket mondta:

Nagy megtiszteltetés számomra ez a díj és ezúton is hadd köszönjem meg mindazoknak, akik rám szavaztak. Minden mérkőzésen úgy lépek páláyra, hogy a legjobb formámat hozzam, hogy amikor lefújják a találkozót, akkor a barátaim, a testvéreim, a párom és a szüleim - akik sajnos már csak fentről néznek - büszkék legyenek rám. Iszonyú jó érzés, hogy a csapattársaim és a vezetőségi tagok is úgy gondolták, én vagyok az ősz legjobbja. Véleményem szerint a csapatból mindenki megérdemelte volna a díjat, hiszen minden meccsen egymásért is küzdöttünk. Ha valaki hibázott, más kijavította, biztattuk egymást. Úgy gondolom, hogy ebben a bajnokságban nincs még egy ilyen közösség, ilyen baráti társaság, mint a miénk. Ez a nagybetűs CSAPAT. Hajrá Szántó!

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/45064/pics/lead_800x600.jpg
hírek,juhász tamás,juhász zsolt,kratofil csaba,szezon legjobbja,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?