Zagyvaszántón az UTE Legendák

Zagyvaszántói SE
Több mint háromszázan voltak kíváncsiak a lila-fehérek legendáira.

Fotó: HATVANONLINE

Nagy nap volt a szombat a Zagyvaszántó SE történetében, hiszen először vállalkozott arra az egyesület, hogy egy ilyen grandiózus rendezvényt szervezzen. Szántón több mint háromszáz (!) néző volt kíváncsi a helyi öregfiúkkal (Fekete, Molcsán, Szakolczai) megerősített ZSE UTE Legendák elleni mérkőzésre.

Zagyvaszántón több mint háromszáz néző volt kíváncsi a helyi öregfiúkkal (Fekete, Molcsány, Szakolczai) megerősített ZSE Újpesti Legendák (Koszta, Véber, Szlezák, Tamási, Urbán Erős, Katona, Jurácsik, Rostás valamint Tóth) elleni mérkőzésére.

A találkozót megelőzően Szabó Bence, a Kismenők győztese adta elő a Himnuszt. A jótékonyság sem maradhatott el szántói részéről, hiszen Juhász Mihályné (aki évek óta lelkes támogatója az egyesületnek) beteg unokájának ajánlottunk fel egy Huawei tabletet, hogy a kórházban eltöltött időszakot elviselhetőbbé tehessük. Külön öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a kórházból is gondoltak ránk:

A Báder János vezette találkozón gólt ugyan nem láthattak az érdeklődők, de technikás megoldásokra nem egy példa akadt mindkét csapat részéről.

A barátságos találkozó végén a házigazdák tortával köszöntötték a születésnapos Urbán Flóriánt (49) és Véber Györgyöt (48).

Szántói részről is volt ok az ünneplésre, hiszen a szombati Gálamérkőzésen debütált az U19, valamint a felnőtt csapat új, 2017/2018-as idénybeli meze is. Külön szeretnénk megköszönni új szponzorainknak (Blogstar, Sportfaktor, DÁ-MA Kft.) a támogatást és segítséget.

A Gálamérkőzést megelőzően a Zagyvaszántó U19-es csapata mérkőzött meg az UTE U15-ös csapatával, amely gólgazdag hazai sikerrel zárult.

A meccs szünetében tizenegyes rúgó versenyre került sor, amire pillanatok alatt elfogytak a jelentkezési helyek. A párbajt végül a zagyvaszántói Janka Ákos nyerte, aki egy, az UTE Legendák által aláírt mezt kapott ajándékba.

Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki eljött és jegyet váltott a szombati Gálamérkőzésre!

Hajrá Szántó!

Képgaléria hamarosan...

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/40755/pics/lead_800x600.jpg
blogstar,dá-ma,edzőmeccs,gálamérkőzés,helasz,hírek,kismenők,meccsinformáció,sportfaktor,ute,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?