Megvan!

Zagyvaszántói SE

Vasárnap egy döntetlen is elég volt ahhoz, hogy bennmaradjunk a megye 2-ben. Persze ehhez kellett az Apc - Petőfibánya meccs döntetlenje.

Vasárnap 17 órakor léptünk pályára a bajnokság harmadik helyén álló Visonta csapata ellen. Győzelemmel mindenképpen bebiztosítottuk volna nyolcadik helyünket, és ezzel bennmaradásunkat a megye kettőben. Döntetlen vagy vereség esetén viszont arra volt szükség, hogy az Apc - Petőfibánya mérkőzésen döntetlen vagy petőfibányai vereség szülessen.

Kratofil Csaba hatalmas szabadrúgásgóljával 0:1-es vezetést szereztük, ám a hazai csapat egy semmiből jött góllal egyenlítettek még az első félidőben. A második játékrészben mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a gólszerzésre, végül maradt az 1:1-es döntetlen.

Az Apc - Petőfibánya mérkőzés végül 2:2-es döntetlennel zárult, ezzel a Szántó bennmaradt a megye 2. osztályban és nyolcadik helyen zárta a bajnokságot.

A mérkőzést követően Gyöngyösi Misi a következőt nyilatkozta: szeretném minden játékosomat megdicsérni, akik egy emberként nagyot küzdve és nagyon jó játékkal döntetlent értek el a Visonta otthonában. 

Szép volt fiúk!

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/39223/pics/lead_800x600.jpg
bajnokság,hírek,kratofil csaba,visonta,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?