Hétvégi ifi-mérleg: egy győzelem és egy vereség

Zagyvaszántói SE

Az ifjúsági csapatunk is megkezdte az edzőmérkőzések sorát, a Molnár Tamás vezette U19-es csapat egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a hétvégi meccseket követően. Szombaton az Apc ellen, vasárnap pedig a Héhalom csapata ellen léptek pályára az ifisták.

Apc - Zagyvaszántó 2:4 (2:2)

Gólszerző: Orosz Balázs (4)

Molnár Tamás: Első edzőmérkőzésünkön a bajnokaspiráns Apchoz látogattunk, ahol úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. A játékosaimtól azt kértem, hogy harcosan és motiváltan játszanak, amit teljes mértékben be is tartottak! Csapatként küzdöttek és csapatként nyertek. Az Apcnak további sok sikert kívánok a felkészüléshez és a bajnoksághoz!

Varga Kevin: Jó volt látni, hogy a csapat ismét nagy létszámban érkezett el a meccsre. Új edzővel és új taktikával vágtunk neki a mérkőzésnek. A meccs nem indult jól, hiszen az Apc gyors vezetéshez jutott, nem sokkal később pedig követte még egy gól, de ezek után a csapat nem adta fel. Felemelt fejjel agresszívan nekiestünk az ellenfélnek és meg is lett az eredménye, hiszen a félidőben döntetlenre módosult az eredmény.

A szünetben az edzőnk adta a taktikai utasításokat, aminek meg is lett az eredménye. A csapat feltüzelve vágott neki a második félidőnek. Sikerült leküzdenünk a talajt, az ellenfélt és saját gátlásainkat is, aminek az eredménye egy 4-2-es győzelem lett.

Nagy tisztelet jár ki Orosz Balázsnak, hiszen 4 góllal köszönte meg az edzőnk bizalmát. A csapat nevében is köszönünk mindent Molnár Tamásnak, hiszen megtalálta azt a taktikát, amivel egy igazi csapatként lehetünk egyek. A csapatomnak is gratulálok, hiszen mindenki szívvel-lélekkel focizott és egy bajnokesélyes csapatot vertünk meg. Köszönjük a lehetőséget az Apc csapatának. Hajrá Szántó!

Tóth Richárd: Mély talajon az első félidőben nehezen vettük fel a meccs ritmusát, de a 25. perc után 0:2-es állásról 4:2-re megfordítottuk a mérkőzést és megmutattuk, hogy ez a csapat tud játszani és küzdeni, képes partiban lenni még egy bajnokesélyes csapat ellen is. Tempós, lüktető meccs volt, mindkét csapatnak sokat tud segíteni a felkészülésben. Köszönjük ezt a jó mérkőzést az Apcnak. Hajrá Szántó!

Zagyvaszántó – Héhalom 3:4 (2:2)

Gólszerzők: Vidák Milán, Tóth Richárd, Orosz Balázs

Molnár Tamás: Vasárnap újabb edzőmérkőzést játszottunk a Megye I. osztályú Héhalom ellen. A találkozót nem kezdtük rosszul, sikerült két gólt szereznünk. Ezután egy kicsit alábbhagyott a lendületünk és a koncentrációnk, amit kíméletlenül ki is használt az ellenfelünk és sikerült egyenlíteniük.

A második félidőben a Héhalom csapatának sikerült fordítania és két góllal elhúznia. A mérkőzés végére megrázta magát a csapatom és sikerült egy gólt szereznünk, amivel feljöttünk 4:3-ra, de sajnos az egyenlítő gólt nem tudtuk megszerezni.

Összességében az ellenfelünk egy kicsit szervezettebb és lendületesebb játékot játszott, mint mi, amivel sikerült megnyerniük a mérkőzést. Mindemellett úgy érzem jól sikerült a hétvégénk, megyünk tovább a kitűzött célunk felé. További sok sikert kívánok a Héhalmiaknak! 

Varga Kevin: A csapat ismét nagy létszámba jött el a meccsre. Jól is kezdtük a mérkőzést, hiszen 2:0 vezetést szereztünk, de félidőbe sajnos egyenlő volt az állás.

A szünetben látszott a csapaton a fáradtság jele, hiszen előttelévő nap is mérkőzésünk volt, de a csapat nem adta fel és egész mérkőzésen küzdött egymásért. Sajnos a fáradtság kifogott rajtunk, hiszen az ellenfél két újabb gólt szerzett. A csapat a meccs lefújása előtt még szépített az eredményen így a végeredmény 4:3-as vereség lett.

Ez a mérkőzés nagyon jó "tanuló" meccs volt számunkra, hiszen láthattuk, hogy hol kell még változtatunk a csapaton és, hogy még keményebben kell edzenünk.

Összességében pedig szerintem nem lehet semmire panaszunk, hiszen Héhalom egy megye I-es csapat, de mi mégis megszorítottuk őket. Köszönjük Molnár Tamásnak, hogy amikor vesztésre álltunk, ő akkor is bíztatott és hajtott bennünket! Köszönöm a csapattársaimnak is, hogy nem adták fel! A Héhalom csapatának pedig gratulálunk a győzelemhez. Hajrá Szántó!

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/34017/pics/lead_800x600.jpg
apc,edzőmeccs,héhalom,hírek,molnár tamás,orosz balázs,tóth richárd,U19,varga kevin,vidák milán,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?