Négy új igazolás

Zagyvaszántói SE

Felnőtt csapatunk a veszprémi Juhász Tamással, a boldogi Cseh Jánossal és a szücsi Lipusz Richárddal erősítette meg sorait, valamint visszatért a csapathoz Makalicza Norbert.

Juhász Tamás személyében egy igen fiatal és tehetséges játékos kötelezte el magát klubunkhoz a napokban. A 19 éves játékos serdülőként megfordult az FC Hatvan és a Lőrinci csapatában, majd onnan Veszprémbe vezetett az útja, ahonnan 2016-ban igazolt a megye I. osztályú Balatonalmádi csapatához.

A fiatal csatár leigazolásával háromra nőtt a Juhász-testvérek száma a csapatban, hiszen Krisztián és Zsolt már évek óta minket erősít.

Cseh János, vagy ahogy mindenki ismeri, Cseki korábban megfordult az Apc, a Petőfibánya, a Lőrinci, a Galgahévíz, valamint a Boldog csapatában. Személyében egy kiváló védőre tettünk szert.

Lipusz Richárd is Zagyvaszántón folytatja. A fiatal, mindössze 23 éves hálóőr számára nem lesz ismeretlen kapustársa, hiszen Fekete Rajmund mellett kezdte el karrierjét. Lipusz korábban megfordult Heréden, Szücsiben, illetve Ecséden.

December végén jelentkezett játékra Gyöngyösi Misinél Makalicza Norbert, aki egy hosszabb kihagyás után erősíti ismét csapatunkat. A 28 éves irányító középpályás korábban megfordult Petőfibányán, Lőrincin valamint Pásztón.

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/33931/pics/lead_800x600.jpg
cseh jános,hírek,igazolás,juhász tamás,lipusz richárd,makalicza norbert,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?