Egy hétvége, 21 gól

Zagyvaszántói SE

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl, hiszen felnőtt csapatunk szombat-vasárnap edzőmeccset játszott. Szombaton egy döntetlenre, míg vasárnap egy győzelemre futotta.

Szombaton 3:3-as döntetlent játszottunk a megye I. osztályú Pásztó csapata ellen. "Nagyon jó csapat ellen kellett helytállnunk, amit sikerült is! Bár a játékot nagy részben a vendégcsapat irányította - hiszen fiatal, gyors játékosok alkották a csapatot -, annak ellenére végig partiban voltunk." - nyilatkozta a meccs után Gyöngyösi Misi vezetőedző portálunknak. A játékosokat megdicsérte, akik végig nagyon harcosan és fegyelmezetten játszottak.

Gólszerzők: Gál Balázs, Juhász Tamás, Juhász Zsolt

Vasárnap egy újabb Nógrád megyei csapat ellen, ezúttal a megye II. osztályú Jobbágyi otthonába látogattunk, ahol sikerült is egy nagyon jó kis vízilabda-mérkőzést játszanunk. Gyöngyösi szerint látszott a játékosokon a fáradtság, ami természetes is ilyenkor. A lényeg, hogy egy edzőmérkőzésnek és egy terhelésnek is kiválóan megfelelt ez a vasárnapi meccs, amit végül 9:6-ra megnyertünk.

Gólszerzők: Tóth Martin (2), Juhász Zsolt (2), Juhász Tamás (2), Verebélyi István, Szita Dávid, Makalicza Norbert

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/33859/pics/lead_800x600.jpg
edzőmeccs,gál balázs,gyöngyösi misi,héhalom,hírek,juhász tamás,juhász zsolt,makalicza norbert,pásztó,szita dávid,tóth martin,verebélyi istván,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?