11 év után már nem Edda az U19-es csapat edzője

Zagyvaszántói SE

Nagy Szabolcs a jövőben a klub technikai vezetőjeként folytatja.

Edda 2005-ben került a szántói serdülő élére tele energiával és bizonyítási vággyal. A kezdeti sikertelenségek ellenére sikerült egyben tartania a csapatot, majd később ezeknek a játékosoknak lett az edzője az U19-es csapatban.

"Minden évben kitűztünk egy célt magunknak, amit - ha nehezen is - de mindig sikerült teljesítenünk." - mondta Edda, aki kétszer a harmadik, egyszer pedig a dobogó tetejére állhatott a csapattal.

Elmondta: nagyon nagy öröm látnia, hogy a jelenlegi felnőtt csapat gerince az ő keze alatt nevelkedett. Véleménye szerint azonban eljött az idő, hogy a "nagy heves megyei családot" felcserélje a saját kis családjára.

Zárszavában kifejtette: nagyon sok szeretet és jót kapott az elmúlt 11 évben. Sok jó focistát és edzőt ismerhetett meg, akiktől mindig is tudott tanulni. "Csak köszönetet tudok mondani mindenkinek, akik mögöttem álltak. Köszönöm Fekete Lászlónak, hogy megadta a lehetőséget az edzősködésre, valamint Sági istvánnak, aki végig hitt és bízott bennem. Köszönöm a játékvezetők, a sportszakemberek olykor biztató szavait. Kívánom, hogy mindenki, aki ezt csinálja, ugyanolyan sok szeretet és értéket kapjon ettől a sporttól, mint én ezalatt az idő alatt."

Mi köszönjük, Edda!

https://zagyvaszantoise.blogstar.hu/./pages/zagyvaszantoise/contents/blog/32997/pics/lead_800x600.jpg
edda,hírek,nagy szabolcs,U19,zagyvaszántó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Minden jog fenntartva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?